UA-153972247-1

Termeni si conditii

Bun venit la EHP Technics SRL,


Va multumim ca ati accesat site-urile www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro. Prin utilizarea site-urilor www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.


Va multumim pentru ca apelati la produselor si a serviciile noastre. 

Serviciile sunt oferite de EHP Technics SRL, cu sediul in Carani 307376, Nr.223, Timis, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/1693/2015, CUI 34768314.


Utilizatorii au acces gratuit la site-urile www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro. Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.


Va rugam sa ii cititi cu atentie.

Excluderea raspunderii

   EHP Technics SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

    EHP Technics SRL nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

Toata informatia prezentata pe site-ul www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.


Informatia prezentata pe aceste site-uri www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro are scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, folosirea marci sau brand-ului cat si nume, numar, serie, imagini ale produselor, sunt cu caracter informativ si nu arata ca find produs original.

 Detalile oferite cu privire la nume de producaori, nume produs ca si seri/numere ale acestora sunt oferite pentru a usura idenificarea si sunt informaive

 Prin urmare, www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.


Proprietatea intelectuala

 Intregul continut al site-urilor www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet:  www.ehptechnics.ro si www.encoservice.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

 Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.

EHP Technics SRL include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.