UA-153972247-1

Despre noi..

Activam ca Inteprindere Individuala din  anul 2010, urmand ca in anul 2015 sa ne schimbam incadrarea juridica si numele in
EHP Technics SRL, devenind o societate cu capital integral privat, activitatea principala fiind repararea echipamentelor electrice. 
Succesul firmei se datoreaza seriozitatii, profesionalismului, promptitudinii in relatiile cu clientii si partenerii de afaceri, iar modul de abordare si comunicare cu clientii sau potentialii nostri clienti constituie un avantaj. Ne-am dovedit profesionalismul si am ramas principala firma de service din Romania, pentru echipamente si utilaje de salubritate. 

Dorinta noastra este sa oferim solutii pentru orice problema a clientilor nostri legata de echipamente si intretinerea acestora.

Dezvoltarea firmei noastre se datoreaza accentului pus pe calitate si satisfactia clientului, astfel am largit paleta de activitati, oferind servicii in domenii, cum ar fi:
          »    Intretinere si reparatii automatizari electrice
          »    Intretinere si reparatii hidraulice
          »    Intretinere si reparatii pneumatice
          »    Prelucrari mecanice prin aschiere
          »    Magazin de piese, componente, accesorii si consumabile
          »    Service MOBIL

EHP Technics SRL are in portofoliu:
» Laborator pentru automatizari electrice
Laborator dotat cu aparatura de diagnosticare de ultima generatie in care putem face proiectare, programare PLC, simulare si teste ale instalatiilor electrice si electronice de automatizare.  

» Atelier de reparatii Hidraulice si Pneumatice
Atelier dotat cu echipamente de proba, masura, control si reparatii hidraulice, unde, aparatajul hidraulic este testat, reparat si reglat in functie de utilizare. In cazul pompelor hidraulice, bancul poate simula modul de lucru al utilajului, avand posibilitatea de a regla turatia pompei, masurand astfel presiunea, debitul si temperatura fluidului. 

» Atelier de prelucrari mecanice prin aschiere. 
Acesta pune la dispozitia detinatorilor de echipamente un bogat sortiment de piese de schimb  in serie sau prototipuri, indiferent de complexitatea acestora sau material.
9

» Magazin - Piese, Componente, accesorii si consumabile
In depozitul firmei exista pe stoc piese de schimb, consumabile curente, urmand ca cele speciale sa fie indentificate, comandate si importate in cel mai scurt timp posibil.
Detinem programe de indentificare piese pentru majoritatea ehipamentelor si utilajelor.

» Service MOBIL
La cererile clientilor nostri am creat  SERVICE-ul MOBIL, care executa lucrari de reparatii, montaj, instalare masini si utilaje. Piesele de schimb precum si toate accesoriile necesare reparatiilor sunt oferite tot de firma noastra. La solicitare executam verificari si reglari periodice ale utilajelor vandute prin firma noastra. 
Echipe de service gata de interventie in orice moment. Deplasarea se face cu masina firmei, dotata cu piese de schimb, accesorii pentru reparatiile curente.
EHP Technics are personal si colaboratori calificati cu o experienta indelungata in domeniul de activitate al firmei. Aceasta este factorul prin care asiguram servicii de cea mai inalta calitate, bazate si orientate catre client si asigurarea nevoilor in cel mai scurt timp.

Totodata, organizam cursuri de perfectionare pentru cei care deservesc utilajele. Aceasta este o sursa de informatii extrem de utila deoarece un operator instruit si calificat este solutia unei activitati prospere.

Suntem singurul service din Romania, care repara / intretine toata marcile de utilaje de salubritate si autogunoiere, fara a fi conditionati de anumiti factori.

La sediul firmei exista o baza de date cu echipamentele, utilajele la care s-a intervenit, iar acest lucru reduce timpul gasiri de piese si a interventiei propriu-zise.

     Avand in vedere specificul activitatii si variabilele care pot aparea in functie de caz, EHP Technics SRL este o companie transparenta, care aplica preturi corecte clientilor sai. Astfel, compania dumneavoastra beneficiaza de evaluare gratuita, pentru ca noi sa putem personaliza oferta in functie de nevoile dumneavoastra. Astfel am ajuns sa avem un  numar mare de clienti-companii din diverse domenii de activitate, clienti ce se regasesc in peste 50% din judetele tari, cat si in afara tari.

Succesul nostru ca firma se bazeaza in mare parte pe experienta si cunostinte technice. Organizam in mod regulat training-uri de specializare si cautam in permanenta solutii noi prin care sa oferim clientilor nostri cel mai inalt nivel de satisfactie.

Contractual
Conform unor intelegeri si a unui contract prealabil clientii nostri pot beneficia de intretinerea periodica, preventiva a echipamentelor prin vizite programate. Aceasta modalitate de intelegere aduce satisfactie din punct de vedere al functionalitatii optime cat si financiar. 
Un echipament care functioneaza in parametri optimi aduce profit. Functionarea optima si continua poate avea loc prin lucrarile periodice de intretinere, astfel se elimina defectiunile neprevazute care duc la inactivitatea fortata a echipamentului.
In baza contractului de prestari servicii, comanda scrisa sau telefonica, service-ul nostru intervine pentru remedierea defectiuni/lor.


Vanzari Utilaje si Echipamente
Firma noastra comercializeaza diferite echipamente, utilaje de diverse marci si diverse domenii de utilizare, noi sau second-hand. La cerere intermediem cumpararea sau aducem la comanda echipamentul, utilajul de care aveti nevoie. 
Este necesar si util ca atunci cand achizitionati un echipament second-hand, chiar si nou sa apelezi la specialisti, altfel risti sa cumperi un echipament care sa nu aduca rezultatele dorite.